maanantai 21. lokakuuta 2013

Maanantain piristykset

Päivän paras hetki tiivistyy tähän kuvaan.



Tulin töistä ja ulkona oli ihan hemmetin kylmä. Eteisessä odotti pitkästä aikaa tutulla käsialalla varustettu kirje, jonka luin teekupposen äärellä ja lämmin olo valtasi minut. <3

Päivän naurut sain tänään täältä bloggerin puolelta. Katselin pitkästä aikaa tilastoja ja hakusanoja, joilla blogiini on eksytty. Tällä kertaa parhaat pisteet sai ehdottomasti "taskuvenus pienikokoinen". Ihan oikeaan blogiin oli tämä googlettaja eksynyt, sillä minun kuvanihan löytyy sanakirjasta kohdasta "taskuvenus". ;)

Edessä olisi vielä päivän nynnyily, sillä olen pitkittänyt Doctor Who:n neloskauden viimeisen jakson katsomista. Taidan kuitenkin säästellä nynnyilyn huomiselle. Voin sitten töiden jälkeen sujahtaa peiton alle, ottaa nessut esille ja velloa. Ei kyllä väsyttäisi vielä YHTÄÄN... Eikä nämä järkyttävät yskänpuuskat ainakaan auta nukahtamisessa. Noh, olen reipas tyttö ja menen sänkyyn katsomaan telkkaria / lukemaan / leikkimään puhelimella ja koitan jossain vaiheessa saada unta. Tänään oli kuitenkin kerrassaan kiva maanantai! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti