tiistai 28. tammikuuta 2014

Kivoi kuvei

Eilisestä postauksesta jäi uupumaan muutamia hassunhauskoja kuvia, joita on kertynyt kuvakansioon, jonne kerään blogikuvia. Pöwwöltäkin sain kommenttia, että missä viipyy kuva hänen romanttisesta runostaan... Niinpä niin. Yhtenä päivänä tulin kotiin ja Pöwwö tuli hihitellen keittöstä. Syykin selvisi aika pian, sillä jääkaapin oveani koristi tällainen herkkä ja kaunis runo:



En ole ihan varma, että pitäisikö tässä olla otettu vai lähteä karkuun vielä kun voi? :D

Lauantaina kävin myös kahvilla Track08:n kanssa, eikä se  mennyt ihan niinku Strömssössä. Muuten kaikki meni oikein hyvin, mutta miksi ihmeessä Turusta löytyy niin monta kahvilaa, jotka ovat lauantaisin KIINNI?! Kävimme ihmettelemässä parin kahvilan ulkopuolella vain todetaksemme, että eipä ole tämäkään auki. Olisin halunnut käydä Kirjakahvilasssa, koska en ole siellä aikaisemmin käynyt, mutta pitänee yrittää toisella kertaa paremmalla onnella. Lopulta päädyimme Hämeenkadulla sijaitsevaan pieneen Nurmi&Sulonen leipomokahvilaan ja se olikin ihan loistava valinta. Bebe-leivokset veivät Track08:n kielen mennessään ja minä nautin vähän myöhäistä aamiaista pizzaleipäsen ja marjateen muodossa. 

Harmittaa, kun nähdään niin harvoin ja juttua riittäisi paljon pidempäänkin. Onneksi sentään kirjeet kulkevat aika tiuhaan Turun ja Helsingin väliä ja välillä tulee näitä yllätysvisiittejäkin, niin pääsee näkemään myös kasvotusten. Keskityttiin niin kovasti jutusteluun ja juoruiluun, että en tajunnut ottaa kuvaa Bebe-leivoksista, teekupeista, enkä sen puoleen kahvitteluseurastakaan. Yhden asian sentään ikuistin (no okei, kuva on oikeasti Track08:n ottama). Olin hyvä tyttöystävä ja toin kahvittelutuliaisena Pöwwölle tällaisen Sydänystävä-leivoksen. Todella ällösöpö ja siirappinen leivos. :D Maku tosin oli kohdallaan!



Kivaa on myös se, että Pöwwö ja Otto tulevat loistavasti toimeen. Otto on ilmeisesti hyväksynyt meidän kahden laumaan uuden jäsenen ja välillä minulla on vähän syrjäytetty olo. Kuten eräänä aamuna, kun herätessäni näky oli tämä...


Oton ilme kertoo kaiken. Minulla ei selvästikään ole mitään asiaa heidän unipesäänsä peiton alle. :D 

Lopuksi löysin kuvakansiostani vielä yhden giffin, jonka olen ilmeisesti jossain vaiheessa unohtanut jakaa teidän kanssanne. Tässä teille vähän Jensen Acklesia tiistaipäivään. Aina yhtä SMOOTH! <3


*vink vink*

2 kommenttia:

  1. Paras runo mitä oon vähään aikaa lukenu! :D

    VastaaPoista