maanantai 27. tammikuuta 2014

Sarjoja, sukkia ja kuumia bileitä!

Meep meep!

Tämä pitkä hiljaisuus johtuu pääasiassa siitä, että olen ahminut uusia sarjoja ja kaivanut pitkästä aikaa sukkapuikot laatikon pohjalta...

Sain kaksi viikkoa sitten Torchwoodin viimeiset jaksot katsottua ja sitten iski hirveä paniikki. Mulla ei ole MITÄÄN pitkää sarjaa työn alla. Voi tyhjyys! Onneksi hätä ei ollut tämännäköinen, sillä nokkelana tyttönä kyselin Facebookissa kavereilta uusia sarjasuosituksia. Ilokseni sain paljon uusia sarjavinkkejä ja poimin parhaat päältä. Ensin katsoin vajaassa viikossa kaikki Arrown ilmestyneet jaksot ja se oli juuri sellainen supersankarisarja, jota olen katsottavakseni kaipaillutkin. Seuraan sarjaa varmasti jatkossakin, enkä vähiten Stephen Amellin vuoksi:



I think I'm gonna need a moment here...



Hmm... missäs olinkaan? Sarjoja! Niin! Arrown jälkeen aloitin Breaking Badin, jonka kanssa menen nyt kolmannessa kaudessa. Ihme ja kumma, että senkin sarjan katsomisen aloitin vasta nyt... Onhan sitä minulle hehkutettu jo vaikka miten kauan ja Pöwwökin on useamman kerran ehdotellut sen katsomista. Nyt on poikaystävä tyytyväinen ja tyttöystävä täysin koukussa. Bryan Cranston on ihan mieletön näyttelijä ja minulle hän on ennestään tuttu (mistäpä muustakaan, kuin) Malcolm in the Middlestä. Best of the Best!



Olen katsonut näitä sarjoja sellaisella vauhdilla, että on suoranainen ihme, että olen ehtinyt tehdä mitään muuta. Neulominen on kuitenkin siitä mukava harrastus, että se sujuu ihan hyvin toisella silmällä seuraten samalla, kun katsoo sarjoja. Kaikki tämä innostus neulomiseen lähti siitä, kun kävin äidin luona, tuli puhetta langoista ja äiti sanoi, että hänellä on kaapissa varmaan jotain ylimääräisiä lankoja. Ajattelin, että siellä on joku jämälankojen aarreaitta, josta saisin valita puolikkaita keriä erivärisiä lankoja. Ehei... Äidillä oli kauhea kasa erivärisiä herkkulankoja, suurin osa vielä avaamattomissa kerissä. Tällaiset herkkulangat ryöväsin äidin varastoista ensihätään...


Olen saanut valmiiksi jo yhdet villasukat ja lapaset itselleni ja Pöwwölle aloin tehdä villasukkia noista sinisistä langoista. Tuo vaaleanpunainen lanka on niin syötävän söpöä, että siitä tulee jotkut ihan erityiset sukat jollekin ihanaiselle! ;) Minun arkeni on siis aika pitkälti näyttänyt tältä:



Viikonloppuni näyttikin sitten aivan toisenlaiselta, sillä oli taas oiva tilaisuus pukeutua oikein kunnolla, kun Turun Baletti järjesti Uniformal-bileet, joihin rohkaistiin ihmisiä pukeutumaan teeman mukaisesti ammattikuntaan katsomatta. Pari viikkoa sitten hehkutin saaneeni jotain kivaa postissa ja nyt voinkin paljastaa, että paketti sisälsi uuden korsetin, jonka tilasin SlimAgentista. Korsetissa on kunnon metalliluut ja se on ihan uskomattoman hyvä ja tukeva päällä. Puhumattakaan niistä katoavista senteistä... :D   Minulla oli alunperin parikin asuvaihtoehtoa, mutta loppujen lopuksi valitsin sen, jossa minun olisi mukavampi olla koko ilta. Joten tässäpä teille, sisäkkö-Stormis, olkaa hyvät!


Enhän minä tietenkään yksin ollut bileisiin menossa, sillä seuranani oli aina yhtä ihastuttava Scoundrel, joka oli myöskin pukeutunut teeman mukaisesti.




Scoundrelin jalanjäljissä minäkin yritin eläytyä rooliini ja poseerata todella hehkeän seksikkäästi. Minkä ihminen sille voi, että on vaan näin kaunis? :D




Ei me kuitenkaan miehiämmekään ihan täysin hylätty, kyllä Pöwwö ja Shepherd olivat mukana myös, mutta jostain syystä heistä ei ollut yhtään (edustuskelpoista) kuvaa. Bileet olivat jälleen positiivinen yllätys, sillä paikalla oli paljon enemmän ihmisiä, kuin kolmen edellisissä bileissä ja myös MRV pyörähti paikalla. Juttelin myös uusien ihmisten kanssa ja sain toivon mukaan uusia biletuttuja! :) Lopulta kuitenkin jäimme Pöwwön kanssa paikalle kahdestaan, mutta eipä se meitä haitannut. Viihdyimme bileissä loppuun asti ja taapersimme keskustan läpi kotiin todella ällösöpösti käsi kädessä. 


Sellaista tällä kertaa. Nyt voisin palata sohvalle Breakin Badin ja villasukkaprojektin pariin. Hyvää alkanutta viikkoa rakkaat pöljät <3 (ja terveisiä Justukselle, kun se kuitenkin käy stalkkaamassa tätä!) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti